100
TV en Radio DBdi 23 apr 2024
09:52:21

facebook-tvenradiodb

twitter-tvenradiodb

youtube-tvenradiodb

Contact

TV en Radio Database

Deze online database geeft een inzicht in welke programma's er in de loop der jaren op radio en televisie zijn uitgezonden. De database wordt bijgehouden door verschillende vrijwilligers, liefhebbers en verzamerlaars van oude radio- en televisieprogramma's. Iedereen kan helpen door in te loggen en gegevens in te voeren of aan te passen.

Per aflevering kan worden aangegeven of je deze 'in collectie' hebt, 'incompeet' in collectie of dat de aflevering wordt 'gezocht'.

Onze missie

Wij zoeken actief naar oude opnames van de Nederlandse televisie, die in de loop der tijd verloren zijn gegaan. Veel mensen hebben vroeger zelf opnames gemaakt op videobanden. Deze kijken we door en digitaliseren al het interessante materiaal. Fragmenten hiervan delen we op ons YouTube kanaal. Producenten, oud-omroepmedewerkers, privé collecties, scholen en bedrijven; het komt werkelijk overal vandaan. Informatie verzamelen we hier in de TV en Radio Database. Productiemedewerkers en redacties maken regelmatig gebruik van ons archief.

Oude banden en opnames

Zelf nog oude opnames liggen, of een verzameling banden? We kijken ze met plezier door op zoek naar leuk oud materiaal om de website aan te vullen met informatie en afbeeldingen. We kunnen alle soorten banden overzetten. VHS, Betamax, Video 2000, Umatic, VCR N1500, N1700, VCR SV, Betacam, Betacam SP, Digital Betacam, MPEG IMX, Betacam SX, etc.

Videobanden niet weggooien, maar inleveren.

oude videobanden niet weggooien maar inleveren

Sponsoren & Adverteren

Het in de lucht houden van de site en het ontwikkelen van de software kost veel tijd, moeite en geld. Sponsors en adverteerders die een steentje willen bijdragen kunnen contact opnemen.

Contactformulier

E-mail verzenden
Afbeelding contactpersoon

oude videobanden inleveren

Random Afbeelding

Account

Online leden (reputatie)

videoenaudio.nl (+64152), Dominic (+70)

Statistieken

TV Programma's:3417
TV Programma Afleveringen:62866
Personen:6250
Radio Programma's:459
Groepen / Gezelschappen:492
Afbeeldingen:9876