100
TV en Radio DBdi 23 jul 2024
11:28:41

facebook-tvenradiodb

twitter-tvenradiodb

youtube-tvenradiodb

Weekend

Serie over jonge mensen.

Uitgezonden door

Personen (3)

Afleveringen (8)

1.
Eef en Bennie

Zijn eerste baantje in een pannenkoekenrestaurant loopt voor Bennie op een teleurstelling uit. Zijn vriend Eef beurt hem op. Na een doorwaakte nacht veroorzaken ze een ongeluk.

Gezocht: 1
2.
Gemma

Gemma werkt in een supermarkt. Ze komt in conflict met haar chef als een schoolvriendinnetje zonder werk een winkeldiefstal pleegt. Moet ze solidair zijn met haar vriendin of haar aangeven om haar baantje niet te verliezen?

 

Gezocht: 1
3.
Sonja

Sonja loopt van huis weg na het slotfeest van een eindexamen werkweek. Ze ziet als een berg tegen haar eerste baantje op. In haar eentje brengt ze de nacht door in een verlaten winkelcentrum.

 

Gezocht: 1
4.
Thijs en Remco

Boerenzoon Thijs rijdt op zondagmiddag een plaatselijke wielerkoers. Hij wil graag prof worden, maar zijn ouders zijn erop tegen. Zijn vriend Remco heeft zich opgeworpen als Thijs' verzorger.

Gezocht: 1
5.
Lilian en Eddie

Op de verjaardag van haar moeder barst de bom tussen Lilian en haar vader. Vader heeft de omgang met haar vriend Eddie verboden. Haar zusje trekt partij. Op maandagochtend botst de auto van Lilian en Eddie op die van Eef en Bennie.

Gezocht: 1
6.
Adri en John

Adri en John raken op zondagavond betrokken bij de gewelddadige ontruiming van een kraakpand. Wat als een spannend avontuur begint eindigt wrang.

Gezocht: 1
7.
Trudi en Helma

Trudi is leerling-verpleegster en draait één van haar eerste nachtdiensten met haar meer ervaren college Helma. Het wordt een nacht vol problemen, waarin ze voor het eerst geconfronteerd wordt met het overlijden van één van haar patiënten.

Gezocht: 1
8.
Marja en Ria

Marja en Ria zijn kapsters en de vriendinnen van Eef en Bennie. Tijdens een kappersconcours, op maandagochtend, bereikt hen het nieuws van het auto-ongeluk.

Gezocht: 1

oude videobanden inleveren

Random Afbeelding

Account

Online leden (reputatie)

videoenaudio.nl (+65084), Marleen Hendrikx (0), Marcello (0)

Statistieken

TV Programma's:3435
TV Programma Afleveringen:64116
Personen:6301
Radio Programma's:459
Groepen / Gezelschappen:520
Afbeeldingen:10074