100
TV en Radio DBdo 19 sep 2024
02:51:26

facebook-tvenradiodb

twitter-tvenradiodb

youtube-tvenradiodb

Versieren

Versieren

Serie over erotiek.

Uitgezonden door

Afleveringen (8)

1.
De flirt met het publiek

De wereld van de show lijkt een opwindende wereld. Mooie mensen, bezwete lichamen, opzwepende muziek, bloemen en applaus. Hoe denken muzikanten en dansers daar zelf over? Voor deze aflevering volgde de cameraploeg de groep rond de show van Simone & Friends. De eerste ontmoeting tussen dansers en muzikanten, de eerste repetitie, de première en de feestelijke ontlading erna. Simone Kleinsma, haar dansers en muzikanten vertellen over het versieren, het oogcontact, het eergevoel, de kick van het podium en de klank van applaus.

In collectie: 1
2.
Stilletjes verliefd

Kinderen van de basisschool Pallas Athene in Amersfoort praten over vriendschap, vertrouwen, liefde, over plagen, het verschil tussen jongens en meisjes en hun ideale partner.

In collectie: 1
3.
Een gevoelig onderwerp

Leerlingen van de eindexamenklassen havo en atheneum van het Jac. P. Thijsse College uit Castricum vertellen over de plaats die verliefdheid, verkering en vriendschap in hun leven innemen.

In collectie: 1
4.
Ze maken het nooit uit

Jonge mensen op het Hippisch Opleidingscentrum in Deurne worden klaargestoomd voor een vak in de paardenwereld. Dat betekent een leven van zeer hard werken: vroeg opstaan, niet uitgaan in het weekend. Is er dan nog plaats voor liefde en erotiek?

In collectie: 1
5.
De voyeuse

Acht vrouwelijke beeldend kunstenaars, allen rond de dertig, bereiden de tentoonstelling "De Voyeuse" voor, die eind 1993 in de Oude Kerk in Amsterdam wordt gehouden en die gaat over kijken en bekeken worden, zintuiglijke prikkelingen en erotiek. De Voyeuses praten over zichzelf, hun werk, vrouwen, mannen, schoonheid en verlangen.

In collectie: 1
6.
Een avond apart

Ze zijn tussen de veertig en vijfenzestig. Hun carrières zijn in orde, hun levens gestructureerd, hun grote passie is het koken. In de keuken van Cuisine Culinaire zijn de marktkoopman en de directeur gelijk. Elke maand komen achttien confrères bij elkaar om met en voor elkaar te koken. En dat doen ze serieus. De chef controleert hun arbeid, de recepten worden nauwkeurig bestudeerd, de ingrediënten met respect behandeld en geprepareerd. Wat heeft hun leven hen opgeleverd: vriendschap, respect, waardering? Zijn ze veranderd? Kijken ze anders naar vrouwen? En wat willen ze nog? Of, zoals één van hen zegt: "Hoe kunnen mannen denken dat ze vrouwen versieren?"

In collectie: 1
7.
Altijd verliefd

Wat erotiek is of hoe het eruitziet, wordt voor een belangrijk deel bepaald door je omgeving of cultuur. Wat kun je uitdrukken met behulp van kleding? Wat heb je meegekregen van je ouders? Leden van Show-Carrousel, een Surinaamse muziekgroep rond de zangeres Anne-Marie Hunsel, praten over dit onderwerp.

In collectie: 1
8.
Het overkomt je

Als je oud bent, is er geen plaats meer voor verliefdheid. Tenminste, veel mensen denken dat. Maar is dat ook zo?

In collectie: 1

oude videobanden inleveren

Random Afbeelding

Account

Online leden (reputatie)

videoenaudio.nl (+65677)

Statistieken

TV Programma's:3.458
TV Programma Afleveringen:64.467
Personen:6.332
Radio Programma's:459
Groepen / Gezelschappen:525
Afbeeldingen:10178