100
TV en Radio DBma 16 sep 2024
21:09:03

facebook-tvenradiodb

twitter-tvenradiodb

youtube-tvenradiodb

Uit de School Geklapt

Uit de School Geklapt

Comedyserie waarin het schoolleven centraal staat.

Uitgezonden door

Afleveringen (12)

01.
De nieuwe leraar

Met een tas vol idealen stapt Marcel Koopmans, 'zeg maar Marcel', het onderwijs in. 3C lust de nieuwe leraar Nederlands rauw en maakt binnen de kortste keren gehakt van hem.

In collectie: 2
02.
Jarig is anders

Marjo Blok is jarig en trakteert op zelfgemaakte pompoentaart. Haaks op deze milieuvriendelijke versnapering staat de nieuwste snack van conciërge De Wit: de krokandel.

In collectie: 2
03.
Niet zomaar een koffertje

Thijs, een achterneef van conciërge De Wit, komt met een koffertje op school. Hij vraagt of De Wit het een nachtje voor hem wil verstoppen. Joop gaat akkoord, maar heeft geen idee waar hij het ding moet laten.

In collectie: 2
04.
Klokkie kopen ...?

Het gaat nog steeds niet goed met het leerlingenaantal van de school. Hoe werf je nieuwe leerlingen? Met een T-shirt met opdruk of met een balpen? Conciërge De Wit brengt uitkomst.

In collectie: 2
05.
Het moet wel een verrassing blijven

Mevrouw De Bruin is 25 jaar werkzaam in het onderwijs. Iedereen is dat vergeten, denkt de lerares Duits. Weet zij veel dat er achter haar rug om een surpriseparty wordt georganiseerd.

In collectie: 2
06.
Is het voor een punt?

Marjo Blok besteedt in haar lessen uitgebreid aandacht aan lugubere onderwerpen. De klas raakt ervan overtuigd dat de pispaal, Berendse, ernstig gevaar loopt. Het lijkt van levensbelang dat hij zijn onaangepaste gedrag zeer snel en zeer drastisch verandert.

In collectie: 2
07.
Operatie kantine-bezem

De inspecteur der directe belastingen is op het spoor van de zwarte koffie van conciërge De Wit gekomen. Joop verzint een list, waarin hij een beroep doet op het acteertalent van Guus Berendse.

In collectie: 2
08.
Sjoemelen voor Mbezi

De Hugo de Groot zet zich in voor de Derde Wereld en organiseert een bazaar in de kantine. De heer Van der Sluys is ertegen. Hij geeft geen stuiver voor het goede doel. Maar dan kent hij conciërge De Wit en zijn neef Thijs nog niet.

In collectie: 2
09.
Handel is oorlog

Het hoofd van conciërge De Wit loopt om. De helft van de leraren ligt ziek thuis, de intercom is kapot en dan loopt neef Thijs ook nog eens aan zijn kop te zeuren over zo goed als gratis trainingspakken.

In collectie: 2
10.
Lieve leraren

Achterneef Thijs heeft voor weinig geld een partij roze champagne op de kop getikt. Kan conciërge De Wit daarmee misschien de docenten verrassen? 3C hoeft daarvoor alleen een Happy Teachers Day te organiseren. Ze houden toch zo van hun leraren?

In collectie: 2
11.
En nou ben je d'r bij

De heer Van der Sluys heeft directeur Van Dam betrapt op drinken onder schooltijd. Zo te zien zit er voor de directeur niets anders op dan op de gezonde toer te gaan, totdat hij iets ontdekt over Van der Sluys.

In collectie: 2
12.
Hoe groener, hoe groter

Als zich niet snel een aantal nieuwe leerlingen aanmeldt, is het gedaan met de Hugo de Groot. Dan moet er gefuseerd worden en vallen er ontslagen. Marjo Blok Janse stelt voor om op de groene toer te gaan en vindt een onverwachte medestander in de heer Van der Sluys.

In collectie: 2

oude videobanden inleveren

Random Afbeelding

Account

Online leden (reputatie)

videoenaudio.nl (+65659)

Statistieken

TV Programma's:3.458
TV Programma Afleveringen:64.463
Personen:6.332
Radio Programma's:459
Groepen / Gezelschappen:525
Afbeeldingen:10178